Женски елек Crijack11 004

Женски елек
*Водоотпорен горен материјал благодарение на BIONIC-FINISH® ECO завршницата
*Оптимално вклопување и стабилност на формата благодарение на брендот LYCRA®

990.00 ден

Вие исто така би сакале…