Burmai2 M002

COMPRESSPORT X IronMan Performance Tee

Trail – SWIM.BIKE.RUN

*Високо разноврсна за интензивна употреба за повеќе спортови, обезбедувајќи одлични перформанси во модерен дизајн

*Вентилација на високо ниво преку прецизно поставени отвори за аерација надолу предниот, задниот дел и ракавите на маицата

690.00 ден