ПОПУСТ

Burmai3 005

iRONMAN x Compressport Postural Trail Tee

*ергономско вклопување

*уникатен дизајн на џеб со лесен пристап одлична

*термичка регулација
*висококвалитетна градба

710.00 ден 890.00 ден