Crimai1 W003

290.00 ден

* Брзо сушење и отстранување на влага

*Оптимално вклопување и стабилност на обликот благодарение на брендот LYCRA®

*голема слобода на движење благодарение на вкрстените ленти на рамо *Материјал 71% полиамид, 21% полиестер, 8% еластин (LYCRA®)

Големина

, ,