ПОПУСТ

Burmai1 W02

COMPRESSPORT TRIATHLON POSTURAL WOMEN’S TANK TOP

*TRAIL

*SWIM-BIKE-RUN

**Purple

474.00 ден790.00 ден

D Термо Ултралесен Ergo-Fit: Обезбедување совршено вклопување, максимизирање на ефикасноста и удобноста без триење Без раб: Бесшевни и без еластични, така што вашето теле не е стегнато и не чувствувате притисок околу глуждот Интегриран појас Контрола на центрифугирање: Оваа област за лесно компресија е директно вткаена во ткаенината за да го одржи вашето тело правилно порамнето за време на подолг напор и да обезбеди вашите раменици да останат подредени. Ова ќе го зголеми капацитетот за дишење и ќе ја подобри оксигенацијата за време на напор и после напор ќе го олесни брзото закрепнување. Ултралесен: Не задржува вода и останува лесен во сите услови. Автоматски блок на патент: Заштитата со патент го избегнува целото триење.
Големина

, ,