ПОПУСТ

Burmai1 M002

**COMPRESSPORT TRIATHLON POSTURAL TANK TOP

474.00 ден 790.00 ден

TRIATHLON POSTURAL TANK TOP е дизајниран во лесни и меки влакна кои нема да ви ја трошат енергијата. Ултра-вентилираната мрежа ја отстранува влагата и ја троши вишокот топлина за да ви биде удобно. И на крај, рамните шевови спречуваат секаква иритација или непријатност на вашите трицепси и бицепс, без разлика на нивната големина, додека иновативниот џебен систем ви помага да ги држите вашите додатоци на дофат. ТРИЈАТЛОН ПОСТУРАЛЕН РЕЗЕРВОР Во овој резервоар за триатлон, мало компресивно постурално ткаење во задниот дел овозможува подобро усогласување на телото, дури и кога чувствувате замор.
Големина

,