Машка маица Burmai1

CompressSport Trail Postural PRO Top

*Лесна маица (90грама)

*Ергономски,  горниот дел од маицата  за постурална компресија  со нула иритација со потпора за држење и интегриран појас за складирање за трчање по патеки(trail)

790.00 ден

Мекиот, беспрекорен микрофибер одговара на втора кожа благодарение на новиот Ergo Fit, кој го елиминира триењето и брзо ја отстранува потта. Нашата препознатлива технологија за контрола на центрифугирање помага да се одржат рамената исправени и заглавени во јадрото, дури и кога се појавува замор, додека патентот со целосна должина може да се отвори за дополнителна аерација.

Големина

, , ,