ПОПУСТ

Burblu1 002 – UNISEX

COMPRESSPORT 3D Thermo Baselayer  UNISEX
*Ултра лесен ‘baselayer’ со долги ракави за високотехнолошка терморегулација
*Високи перформанси во ладни услови.

490.00 ден