ПОПУСТ

Женска јакна Crijack1

CRIVIT® Рефлективна функционална јакна
*Oптимална видливост во темнина
* Водоотпорен горен материјал поради финишот BIONIC-FINISH® ECO

990.00 ден 1390.00 ден