Hummel Over

Х

Hummel Over Дуксер

2150.00 ден

Дуксерот HMLGO COTTON LOGO е направен од потна ткаенина за да ве загрее и 
има мрежеста облога за подобрена вентилација на воздухот. 
Нашето лого hummel® е испечатено големо на градите.
Боја

,

Големина

, , ,