ПОПУСТ

Crimai2 W009

Женски маици големи броеви

*Oптимално вклопување и стабилност на обликот благодарение на влакната LYCRA®
*Ткаенина што ја регулира влагата и брзо се суши (Feran ICE®)
*Идеална за секојдневни спортски активности

250.00 ден 390.00 ден