Попуст!
 

Crimai2 W011

390.00 ден 250.00 ден

Женски маици големи броеви

*Oптимално вклопување и стабилност на обликот благодарение на влакната LYCRA®
*Ткаенина што ја регулира влагата и брзо се суши (Feran ICE®)
*Идеална за секојдневни спортски активности
Исчисти
 

Дополнителни информации

Големина