ПОПУСТ

Crihel1 016

Crivit Woman Tights

*Женски функционални хеланки

*Брзо се суши и ја регулира влагата благодарение на функционалните влакна TOPCOOL®
*Оптимално вклопување и стабилност на формата благодарение на влакната LYCRA®

380.00 ден 590.00 ден