ПОПУСТ

Crihel1 003

Женски функционални хеланки од брендот Crivit
*Брзо се суши и ја регулира влагата благодарение на функционалните влакна TOPCOOL®
*Оптимално вклопување и стабилност на формата благодарение на влакната LYCRA®

380.00 ден 590.00 ден

Флексибилни и  лесни
Бесшевни плетени хеланки со висока потпора
Функционални спортски хеланки

Големина

,