Burhel 04 w

 

Долна облека со оптимална топлинска изолација
*Jа регулира влагата и брзо се суши благодарение на финишот DryActive Plus |
* Идеални за скијање и зимски спортови, како и други активности на отворено, како што се кампување или планинарење

690.00 ден

SKUBurhel 04 w Categories, , , , , Tag

 

 

 

Долна облека со оптимална топлинска изолација

*Jа регулира влагата и брзо се суши благодарение на финишот DryActive Plus |

* Идеални за скијање и зимски спортови, како и други активности на отворено, како што се кампување или планинарење

Големина

, ,

Вие исто така би сакале…