Burmai W002

490.00 ден

Compressport Woman Tee

*Functional

Маица за жени која нуди максимална удобност при контакт со кожата и спречува какво било триење Исто така, има области на лесна компресија и на тој начин го зголемува дишењето и ја подобрува оксигенацијата за време на напорот.

Исчисти
 

Дополнителни информации

Големина

,