Попуст!
 

Crihel1 012

590.00 ден 380.00 ден

Брзо се суши и ја регулира влагата благодарение на функционалните влакна TOPCOOL®
Оптимално вклопување и стабилност на формата благодарение на влакната LYCRA®
Исчисти
 

Дополнителни информации

Големина

,