Trail under control(burso1)

790.00 ден

Compressport Running Under Control се идеални за вашите сесии за трчање со оглед на нивниот функционален и дишечки дизајн.

Неговата водоотпорна ткаенина го отстранува потењето без да го апсорбира за да ја одржи вашата кожа сува од почеток до крај на трката. Еластичната компресија ја подобрува оксигенацијата на мускулите за време на вашите напори и во исто време ги намалува вибрациите за 30% за да ги фаворизира вашите перформанси
Големина