Burmai03 003

-ергономско вклопување
-уникатен дизајн на џеб со лесен пристап одлична
-термичка регулација
-висококвалитетна градба

890.00 ден

Compressport е бренд од Швајцарија кој нуди висококвалитетна облека за компресија и спортска опрема.
Oблека која се користи за
*Велосипедизам CYCLING
*Tрчање ТRAiL RUNNING I ROAD RUNNING
*Триатлон ТRIATHLON
*Како и за други спортски активности во затворен и отворен простор.
Производите од СОМPRESSPORT може да ги најдете во нашите продавници

			
Брендови

Големина

, , ,