Женски маици burmai

590.00 ден

Исчисти
 

Опис

Состав: 51% полиестер / 41% полиамид / 8% еластин
Прецизно лоцирани отвори за вентилација на предната, задната страна и ракавите на дресот: високо ниво на вентилација
Техничка мрежа од микрофибер: одлична терморегулација, брзо ја отстранува потта и влажноста
100% безшевни влакна: за оптимална удобност
Хидрофобни влакна: ја отфрлаат влагата и го евакуираат потењето без да го апсорбираат, дури и во случај на прекумерно потење

Дополнителни информации

Големина