ПОПУСТ

Burmai W004

Ironman x Hoka
Performance Camo Tee

*Високо разноврсна за интензивна употреба за повеќе спортови, обезбедувајќи одлични перформанси во модерен дизајн

*Вентилација на високо ниво преку прецизно поставени отвори за аерација надолу предниот, задниот дел и ракавите на маицата

550.00 ден 690.00 ден