Маица сет 2 ком.(crimai6)

550.00 ден

2 маици во практичен сет
Назад: зоната за вентилација го проветрува грбот под ранецот
Гради и странични зони за вентилација: зоните со отворена мрежа ја подобруваат циркулацијата на воздухот на градите и под рацете
Зона на рамото: структури за дишење под ремените на ранецот
Ултралесна конструкција: ултралесната плетена конструкција со отворена мрежа ја прави маицата особено лесна, а сепак моќна. Ова овозможува маицата да се компресира до минимална големина и да се складира

 

материјал

54% полиамид, 46% полиестер
Големина

,