ПОПУСТ

Crijac 1 zel

990.00 ден1390.00 ден

 

*Изработен од ветроотпорен 3-слоен материјал со мека обвивка со висока отпорност на топлина
* Водоотпорен горен материјал поради третманот BIONIC-FINISH® ECO

Големина

,