Crijac 1 teget

1390.00 ден

Исчисти
 

Опис

 

*Изработен од ветроотпорен 3-слоен материјал со мека обвивка со висока отпорност на топлина
* Водоотпорен горен материјал поради третманот BIONIC-FINISH®

Дополнителни информации

Големина

,

You may also like…