ПОПУСТ

Crijak 10 d

1190.00 ден 1590.00 ден

Водоотпорен горен материјал благодарение на BIONIC-FINISH® ECO *Рефлектирачки детали за подобра видливост
*Внатрешен џеб со практична ознака за името

Големина

,