Burblu 3 cc

1190.00 ден

 

*Наменета ефикасно да ве заштити од студот и ветерот, додека ве одржува суви *Мекиот хибриден елек ги нуди сите предности на основниот слој 3D Thermo од 110 g, плус вградена ветроупорна мембрана на градите, за подобра заштита од студениот ветер.

3D ткаењето во микровлакна брзо го евакуира потењето и влагата од кожата до следниот слој на облеката и ја одржува температурата на телото, без оглед на интензитетот на напорот. Истегната и беспрекорна, оваа маичка е издржлива и удобна и природно се вклопува во секоја форма на телото, без триење.

Големина