Burblu 04 w

690.00 ден

 

Долна облека со оптимална топлинска изолација
*Jа регулира влагата и брзо се суши благодарение на финишот DryActive Plus |
* Идеални за скијање и зимски спортови, како и други активности на отворено, како што се кампување или планинарење

Исчисти
 

Опис

Долна облека со оптимална топлинска изолација
*Jа регулира влагата и брзо се суши благодарение на финишот DryActive Plus |
* Идеални за скијање и зимски спортови, како и други активности на отворено, како што се кампување или планинарење

Дополнителни информации

Големина

, ,