Маица burmai 03 ironman

890.00 ден

Исчисти
 

Опис

Триатлон кошулата COMPRESSPORT® ProRacing е дизајнирана, тестирана и произведена за да понуди не само удобност,
 туку и максимални перформанси. Ултралесен, бактериостатски и со лесна компресија.
 Неговиот постурален 3D ви помага да одржувате правилна и правилна положба. 
Развиен со повеќекратни IM шампиони, TR3 AERO TOP ќе се погрижи да останете удобно и да го исполните својот 
полн потенцијал дури и по 8 часа трки.

Дополнителни информации

Големина

, , ,