Маица сет 2 ком (crimai6)

550.00 ден

Две маици во практичен сет
Назад: зоната за вентилација го проветрува грбот 
 зоните со отворена мрежа ја подобруваат циркулацијата на воздухот на градите и под рацете
Зона на рамото: структури за дишење под ремените на ранецот ултралесната плетена конструкција со отворена мрежа ја прави маицата особено лесна, а сепак моќна. Ова овозможува маицата да се компресира до минимална големина и да се складира

 

материјал

54% полиамид, 46% полиестер
Големина

, ,