Ski CM03

290 ден .
Броеви 36/38 39/41 42/44
🔵Чорапи наменети за сите зимски спортови ,совршено се прилагодуваат на стапалото, а засилувањата на петицата и на прстите го спречуваат триењето.
*Широка комфорна лента штитник за потколениците
*Проширена заштита на прстите и амортизирачки кадифен ѓон

190.00 ден