Crirak 3

990.00 ден

Висококвалитетни ракавици за мотоцикл со вистинска кожа

– Ветер и водоотпорен благодарение на внатрешната мембрана

– Заштита од ладење благодарение на подлогата 3M™ Thinsulate™

Изолација тип C40 –

Подобра видливост благодарение на рефлектирачките елементи на рефлективен материјал 3M Scotchlite™

Големина

, ,