Ski CM02

290 ден .
Броеви 36/38 39/41 42/44 45/47
🔵Чорапи наменети за сите зимски спортови ,совршено се прилагодуваат на стапалото, а засилувањата на петицата и на прстите го спречуваат триењето.
*Широка комфорна лента штитник за потколениците
*Проширена заштита на прстите и амортизирачки кадифен ѓон

290.00 ден