Kap02

100.00 ден

Детска Капа со Функционална облога од мека мрежа за оптимална циркулација на воздухот
Топло руно влошки на ушите
Идеална за сите спортски активности, за трчање, за под кацига за велосипед, за под ски кацига

Големина