Детска кацига 48/51 cm

CRIVIT® ски шлем со визир
S/M: прилагодлив од околу 48-51 cm
*Тестирано според DIN EN 1077/класа Б *Затемнет, ротирачки поликарбонат визир
* Надворешна обвивка изработена од поликарбонат отпорен на удари и внатрешна обвивка изработена од високо апсорбирачки EPS
*Исклучително лесна и стабилна благодарение на конструкцијата од калап 8 директни отвори
*Внатрешна обвивка што може да се вади и пере
* Екстра широка, обложена комфорна лента за брадата
* Безбедносна брава со повеќе нивоа за лесно отворање и затворање
*Систем за големини со ротирачко тркало прилагодливо во висина во 3 насоки
* Вклучена чанта за кацига

1790.00 ден