Бандана Kap 05

390.00 ден

*Многу практичен и разноврсен со многу намени за заштита на вратот, устата, носот, ушите или главата

*Максимална терморегулација благодарение на специјалното ткиво од микрофибер кое делува како воздушен душек помеѓу кожата и воздухот за да ве одржува суви и топли во студени услови *Оптимална удобност и без иритација благодарение на растегливото, беспрекорно ткиво од микрофибер и ергономскиот дизајн

Големина