Crijack1 010

1390.00 ден

CRIVIT® Рефлективна функционална јакна
*Oптимална видливост во темнина
* Водоотпорен горен материјал поради финишот BIONIC-FINISH® ECO
Исчисти
 

Дополнителни информации

Големина

, ,