Јаже за скокање YVS 538

390.00 ден

лагодарение на бројачот, можете да го измерите вкупниот број на скокови.
Има црна рачка.
Вкупна должина на кабел: 2,6 m
Висина Висина: 1,95 m

Придобивки од прескокнување јаже:
Можете да согорите од 600 до 1200 калории дневно додека скокате јаже.
Скокањето со јаже е добар спорт за работа на целото тело.
Тоа е вежба каде што можете да ја прилагодите брзината и напорот како што сакате.
Можете да скокате на јаже за да станете подобар спортист.
Скокањето со јаже не само што обезбедува координација на рацете и нозете, туку им овозможува и на двете половини од мозокот да работат истовремено.
Скокањето со јаже помага за затегнување на нозете, а исто така помага и за исправување на колковите.
Им помага на луѓето со проблеми со целулитот да се справат со него.
Тоа го прави лимфниот систем да работи многу добро.
Совршен е за ослободување од стрес и смирување на умот.
Тоа е многу корисно за отстранување на проширени вени.