Топки за тенис TBS-361

250.00 ден

Тројно тениско топче Делта (Полибаг)

3 жолти тениски топчиња спакувани во цврсто издржливо ПВЦ пакување

Станува збор за цврсто и издржливо тениско топче кое можете да го користите долго време во вашиот тренинг и тениски тренинзи.