Compressport Bag

🇨🇭Ранецот Compressport Endless е токму тоа; бесконечно , идеален за сите спортски активности.

390.00 ден

*Торбата може да се протега до 20 пати повеќе од нејзината оригинална форма. Таа е издржлива и неверојатно силна. *
*Може да се користи за носење до 20 кг – просечна тежина за чекирање на торба на комерцијален лет
*Обезбедена со врвка на влечење наместо со патент, оваа торба е целосно склоплива и може да се чува дури и во вашиот џеб.

Боја