Топка за кошарка Jogar број 6

1100.00 ден

Големина на топка: бр. 6
Тежина: 523 гр
Површина: Сунѓерска гума
Шиење: претходно загреан најлонски конец и мешавина од полиестер
Области за користење: Внатрешна (дневна соба) и Надворешна (надворешна)
Други карактеристики: Словен најлон, двослојна обвивка од полибутил и легура на природна гума
Надувајте го вентилот на топчињата што ќе ги купите така што ќе ги подмачкате со вазелин и ќе користите топчеста игла.
Пред да ја користите топката, држете ја надуена 24 часа.
Не е можно да се смени или врати топката во случаи како што е лизгање на вентилот без употреба на игла или паѓање во топката.