Маица burmai 2 бордо

690.00 ден

Исчисти
 

Опис

COMPRESSPORT Performance Tee

 

*Ултра-лесна маица (58грамa)

*Високо разноврсна за интензивна употреба за повеќе спортови, обезбедувајќи одлични перформанси во модерен дизајн

*Вентилација на високо ниво преку прецизно поставени отвори за аерација надолу предниот, задниот дел и ракавите на маицата

 

Дополнителни информации

Големина

, , ,