Ластик за истегнување , вежбање btu 80

150.00 ден

Пилатес lastik; Тоа е производ за лична употреба и лесен гимнастички производ кој им овозможува на сите мускулни групи на телото да се движат од прстите до нашите глави, се развива, балансира и зајакнува телото и обезбедува максимални перформанси на нашето тело со минимално движење.
Пилатесот, најпопуларниот спорт во последно време, е еден од неопходните производи што треба да ги правите дома.
Може да се користи како додаток на пилатес вежбите, како и одличен помошник за загревање на мускулите пред аеробик и други спортски активности.

Карактеристики на бендовите за пилатес:
1 пилатес бенд – црна.
Тој е на ниво на целосна цврстина (тешка напнатост).
Има димензии 90 cm * 7,5 cm * 0,65 mm.