клешти за рака ds

290.00 ден

 

Опис

2 парчиња Рачна пружина со рачка од бакелит.
Ги зајакнува мускулите на раката, зглобот, прстот и подлактицата.
Овие мускули; Ви овозможува да правите движења на бицепс (бицепс) со поголема тежина и да имате посилни и поубави раце.
Двојно испратено.
Тежина на рачна пружина: 65 грама

Вкупна тежина на двата рачни пружини: 130 грама