ПОПУСТ

Crimai3 M008

Машка функционална маица

CRIVIT® машка спортска маичка
**Брзо сушење и отстранување на влага
*Идеална за тренинг
**Рефлектирачки елементи

*Состав   :100%полиестер

345.00 ден490.00 ден