ПОПУСТ

Маица crimai 3 crna

350.00 ден 490.00 ден

Брзо се суши и ја регулира влагата благодарение на функционалните влакна TOPCOOL®

Рефлектирачки детали за поголема видливост

идеален за многу рекреативни и спортски активности

Големина

,