Criblu 1

Машка тенка јакна 990 ден.
Наменета за трчање или пешачење , направени од материјал кој е ветероотпорен и ја одбива водата
Рефлектирачки елементи од 3M Scotchlite™ за подобра видливост

990.00 ден