3 Delta Darts Venom

350.00 ден

Карактеристики на производот Врвот на стрелките со пикадо е изработен од метал, главното тело е изработено од месинг, а крилниот дел е изработен од специјален тврд пластичен материјал.
Тоа е соодветен производ за професионални корисници и оние кои сакаат да го научат спортот на пикадо.
Со овој производ, кој го нудиме со квалитет на Delta Spor, можете да имате многу пријатни натпревари со вашето семејство и најблиските. Можете да организирате турнири на работни места или училишта.
Димензии на производот / Содржина на пакетот Во комплетот има 3 парчиња стрели со пикадо од 18 грама.
Должината на пикадото е 15 cm, а димензиите на крилата се 2 cm x 2 cm.
Чистење и одржување на производот – Предупредувања Чистењето на производот треба да се врши само со влажна крпа, а потоа влагата мора да се отстрани со сува крпа.
Производот не е погоден за употреба од деца под 7 години. На децата од оваа возрасна група не треба да им се дозволи пристап до пикадо.
За деца на возраст од 7 и повеќе години, би било соодветно да се користи под надзор на нивните родители.
Може да предизвика разни повреди кога се користи за други цели освен за наменетата употреба.
Задоволство на клиентите / Услови за враќање Делта Спор има за цел 100% задоволство на клиентите. Можете да ни испратите кое било од вашите прашања од делот прашање-одговор на панелот.
Во случај на каков било проблем предизвикан од грешка при производството, можете веднаш да управувате со процесите на враќање и размена.
Нашите производи можете безусловно да ги вратите во рок од 15 дена. Во таквите враќања
Пакувањето мора да биде неоштетено, неискористено и да не е оштетено како резултат на злоупотреба.
Се надеваме дека ќе уживате во DELTA SPORTS
Може да се нарачаат најмногу 50 парчиња од овој производ. Trendyol го задржува правото да откаже нарачки над 50 единици.
Продавачот ја одредува продажната цена на производот што сте го прегледале.
Овој производ не е вклучен во кампањата за попуст.
Еден производ може да се продаде од повеќе од еден продавач. Продавачите на производи понудени на продажба од повеќе од еден продавач се наведени според цената што ја одредиле за производот, оценките на продавачите, статусот на испорака, промоциите на производите, дали товарот е бесплатен или не, дали производите може да се испорачаат брзо испорака, и залихите и категориите на производите.