Топка Stapler 5 број

790.00 ден

Сјајната површина е машински зашиена
Изработено од цврста издржлива синтетичка PU кожа
Цврста и издржлива фудбалска топка која може да ја користите долго време на тренинг и фудбалски тренинзи

Области на употреба Може да се користи на внатрешни и на отворени фудбалски игралишта.