Тег 3kg-2 парчиња BDC 633

790.00 ден

Шестоаголна винил облога
Комплет со двојни гира
Дизајниран е во согласност со анатомијата на рацете.
Можете да ги тренирате мускулите на раката, зглобот, рамото, градите и грбот