Професионална нараквица со прсти Delta Deluxe Neoprene NPG 119

490.00 ден

Помага да се ублажи болката со притисок врз повредениот зглоб.
Обезбедува цврста поддршка на под стрес или слаба област.
Прилагодливата лента со велкро спречува лизгање и отворање, а затегнатоста може да се прилагоди.
Благодарение на неговата прилагодлива структура, тој е погоден за секоја рака.
Производот може да се користи или на десниот или на левиот зглоб.
Бидејќи има флексибилен и удобен дизајн, може удобно да се носи под облеката.
Изработен е од неопренови (80%) ткаенина.
Рачно миење во млака вода.